fbpx

Pozivnica na press-konferenciju 21. Festivala europske kratke priče

Pozivnica na press-konferenciju 21. Festivala europske kratke priče (5. – 10. lipnja 2022. / Zagreb – Zadar)

četvrtak, 26. svibnja 2022. u 12 sati / Mali pogon Tvornice kulture

Koji nas domaći, regionalni i strani autori i autorice očekuju na 21. FEKP-u, o čemu će se razgovarati, što ćemo čitati, kako smo povezali kratku priču s drugim umjetnostima saznajte na press-konferenciji u četvrtak, 26. svibnja u 12 sati u Malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu gdje vas očekuje programski odbor Festivala u sastavu Katarina Brajdić, Tomislav Kuzmanović i Roman Simić te predsjednica žirija ovogodišnjeg Natječaja za kratku priču za mlade Korana Serdarević.

21. FEKP organizira Hrvatsko društvo pisaca, a ostvaren je u suradnji s Ministarstvom kulture i medija RH, Gradom Zagrebom, Gradom Zadrom, Agencijom za mobilnost i programe EU, Tradukijem, Talijanskim institutom za kulturu, Veleposlanstvom kraljevine Španjolske i svim sjajnim prostorima kulture u kojima se FEKP odvija – Peti kupe, Booksa, Knjižara Fraktura, Mali pogon Tvornice kulture, Filozofski fakultet u Zagrebu, Kazalište kutaka Zadar i Sveučilište u Zadru.

Detaljan program, popis autorica i autora te satnicu i lokacije objavljujemo na press konferenciji. Dođite na 21. FEKP i budite dio zajedničke sjajne priče!